неуред

Имате неуреден дом? Тоа значи дека сте креативен гениј
MAMA

Имате неуреден дом? Тоа значи дека сте креативен гениј

Ако понекогаш се чувствувате како најлошата домаќинка на светот, а терминот „креативно растројство” секогаш ви звучи утешно и охрабрувачки, сигурно…
Back to top button