несреќни

Среќните луѓе се борци, несреќните луѓе се жртви
MAMA

Среќните луѓе се борци, несреќните луѓе се жртви

Постојат луѓе кои и во најтешките мигови може да најдат нешто што ќе ги поттикне да се борат и да…
Back to top button