Ненад Пауновиќ

Еве што велат докторите и научниците за крвавиот крст на челото на Ненад Пауновиќ
Вирално

Еве што велат докторите и научниците за крвавиот крст на челото на Ненад Пауновиќ

Божјо чудо или не? Веста за Ненад Пауновиќ (33) на кого за време на големите верски празници на челото му…
Back to top button