Огласи

костен

Како да испечете совршени костени во рерна
MAMA

Како да испечете совршени костени во рерна

Не е потребна голема мудрост за печење костени. Сепак, многумина избегнуваат да го прават тоа дома затоа што се чини…
Костенот лечи многу болести: Плод кој ги чува срцето и бубрезите, полн со магнезиум и витамин Ц
BEAUTY

Костенот лечи многу болести: Плод кој ги чува срцето и бубрезите, полн со магнезиум и витамин Ц

Со есента, костенот станува еден од најчестите намирници на нашата трпеза. Тој содржи масти, но во многу мали количини. Не…
Back to top button