Огласи

корона

Чаир со најмногу заболени, ќе бидат ли под карантин Штип, Тетово, Бутел и Аеродром?
LIFESTYLE

Чаир со најмногу заболени, ќе бидат ли под карантин Штип, Тетово, Бутел и Аеродром?

Од новите 35 случаи на Ковид-19, според денеска објавените податоци, 22 се од Скопје.   Како што информира Институтот за…
Експертите со нови предвидувања: Вториот пик би ќе биде полош од првиот
BEAUTY

Експертите со нови предвидувања: Вториот пик би ќе биде полош од првиот

Светската здравствена организација понуди хипотеза за тоа како би можел да изгледа коронавирусот во следните неколку месеци.   Додека сè…
Back to top button