Огласи

користење

Кога лимонот станува опасен по вашето здравје?
BEAUTY

Кога лимонот станува опасен по вашето здравје?

Дефинитивно, умереноста е клуч за се’. Повеќето луѓе лимонот го сметаат како основна намирница за здравје, убава кожа и коса.…
5 знаци кои покажуваат дека користите шминка која не ви одговара
BEAUTY

5 знаци кои покажуваат дека користите шминка која не ви одговара

Главната цел нашминката е да ги прикрие вашите недостатоци и да ве направи поубави. Ако не ја исполнува оваа задача,…
Циметот ги топи вишокот килограми, но само ако го користите на овој начин
BEAUTY

Циметот ги топи вишокот килограми, но само ако го користите на овој начин

Секојневната употреба на цимет може да придонесе за стабилизирање на нивото на шеќер во крвта, да го забрзе метаболизмот, да…
Дознајте зошто во вашата бјути рутина треба да вклучите и минерална вода
BEAUTY

Дознајте зошто во вашата бјути рутина треба да вклучите и минерална вода

Иновации во областа на убавината, нега на кожата и шминкањето, се јавуваат секојдневно. Во последно време пазарот е повеќе наклонет…
Back to top button