Огласи

концерт во скопје

Концерт на Саша Ковачевиќ во предновогодишниот викенд
Култура[тор]

Концерт на Саша Ковачевиќ во предновогодишниот викенд

Оваа сабота, на 29 Декември, ќе се одржи голем предновогодишен концерт на популарниот и атрактивен гостин од соседството, Саша Ковачевиќ!…
Back to top button