Огласи

комарци

Проверено: Од овие тревки бегаат комарците – само оставете ги на тераса, ќе ги снема и мувите
Нега и здравје

Проверено: Од овие тревки бегаат комарците – само оставете ги на тераса, ќе ги снема и мувите

Со топлото време се појавува проблемот со комарците доколку сакате времето да го поминувате на отворено, во својата градина или…
Притисна кромид на рацете – по неколку минути се случи чудо!
Нега и здравје

Притисна кромид на рацете – по неколку минути се случи чудо!

Не само што е задолжителна состојка за многу вкусни јадења (или во поховано издание како мезе за мерак), туку може…
ДОМАШЕН СПРЕЈ ПРОТИВ КОМАРЦИ: Овие мали наезди веќе нема да ви се приближат! (Рецепт)
Нега и здравје

ДОМАШЕН СПРЕЈ ПРОТИВ КОМАРЦИ: Овие мали наезди веќе нема да ви се приближат! (Рецепт)

Доколку постојано престојувате во природа каде што има многу комарци, повторувајте ја постапката секои два часа и ќе бидете мирни.…
Back to top button