Колинда Грабар Китаровиќ

Колинда се преполови – ви ја откриваме тајната со која ослабнала преку 20 килограми
Диети

Колинда се преполови – ви ја откриваме тајната со која ослабнала преку 20 килограми

Популарната диета со која хрватската претседателка Колинда Грабар- Китаровиќ ослабна ја имаат пробано и многу познати холивудски ѕвезди. Хрватската претседателка…
Колинда толку ослабнала што и паѓаат панталоните, а и во лицето е непрепознатлива
Наши ѕвезди

Колинда толку ослабнала што и паѓаат панталоните, а и во лицето е непрепознатлива

Неверојатна трансформација Многумина откако ќе ги видат овие фотографии од Колинда Грабар Китаровиќ ќе кажат дека изгледа непрепознатливо. Имено, таа…
Back to top button