Огласи

кокосово масло

Кокосово масло – нешто што МОРА да го имате
BEAUTY

Кокосово масло – нешто што МОРА да го имате

Кокосовото масло е една од неколкуте намирници кои можеме да ги наречеме супернамирници. Најновите истражувања потврдиле дека тоа благотворно влијае…
Дами, дознајте на кој тип кожа не одговара кокосовото масло
BEAUTY

Дами, дознајте на кој тип кожа не одговара кокосовото масло

Иако веќе долго време се зборува за лековитите својства на кокосовото масло, но и неговата широка примена во козметиката, сепак,…
Кокосово масло – вашиот партнер во слабеењето!
Нега и здравје

Кокосово масло – вашиот партнер во слабеењето!

Еве зошто кокосовото масло, покрај сите козметички предности што ги псоедува, е толку добро из а слабеење. Без разлика на…
Back to top button