Огласи

кое трае повеќе од 7 минути

Lana Del Rey со ново видео за синглот „National Anthem“
Култура[тор]

Lana Del Rey со ново видео за синглот „National Anthem“

Лана издаде импресивно видео за нејзиниот нов сингл National Anthem. Промото, кое трае повеќе од 7 минути, го вклучува раперот…
Back to top button