Огласи

Кога лисјата паѓаат

Премиера на театарска претстава „Кога лисјата паѓаат“
Култура[тор]

Премиера на театарска претстава „Кога лисјата паѓаат“

НУ Турски Театар на 25. 06. 2012 г. (понеделник) со почеток во 20.00ч., премиерно ќе ја изведе претставата КОГА ЛИСЈАТА…
Back to top button