Огласи

клина

За првпат досега снимена албино панда во дивината
LIFESTYLE

За првпат досега снимена албино панда во дивината

Фотографијата беше направена со помош на инфрацрвена камера во април во Природниот резерват Волонг , околу 2000 метри надморска височина…
Back to top button