Клепетан

ЗАВРШИ НАЈУБАВАТА ЉУБОВНА ПРИКАЗНА: Клепетан за последен пат се поздрави со Малена и замина на другиот свет
LIFESTYLE

ЗАВРШИ НАЈУБАВАТА ЉУБОВНА ПРИКАЗНА: Клепетан за последен пат се поздрави со Малена и замина на другиот свет

Приказната за штрковите од Хрватска, Малена и Клепетан ги воодушевуваше луѓето ширум светот. Колкава беше неговата љубов кон неа докажува…
Штркот Клепетан и се врати на Малена – цела вечер водеа љубов
Вирално

Штркот Клепетан и се врати на Малена – цела вечер водеа љубов

Нивната љубовна приказна трае цели 17 години Штркот Клепетан веќе со години се враќа во гнездото на својата Малена, која…
Back to top button