Огласи

Кајла К.

Запознајте ја 14-годишната Кајла од Австралија – пее македонски песни што ќе ви ги насолзат очите
Наши ѕвезди

Запознајте ја 14-годишната Кајла од Австралија – пее македонски песни што ќе ви ги насолзат очите

Младата пејачка Кајла, по потекло Македонка, родена во Австралија, ги освојува срцата на нашинците со својот ангелски глас. Таа со…
Back to top button