кафез

Дали треба да се носат заштитни маски?
Вирално

Дали треба да се носат заштитни маски?

Научниците од Универзитетот во Хонгконг објави дека носењето маски во значајна обем го намалува пренесувањето на коронавирусот, што е веќе…
Кафез за мобилен телефон: Би го заклучиле ли вашиот на одредено време?
MAMA

Кафез за мобилен телефон: Би го заклучиле ли вашиот на одредено време?

За жал, веќе многумина од нас се зависни од технологијата, а посебно од мобилниот телефон кој никогаш не го испуштаме…
Ја оставила да живее во мал кафез, без храна и вода: Погледнете како изгледа денес Лиска
LIFESTYLE

Ја оставила да живее во мал кафез, без храна и вода: Погледнете како изгледа денес Лиска

Нејзиното име е Лиска таа најголемиот дел од животот го помина живеејќи во премал кафез, честопати беше без храна или…
Жена беше убедена дека шимпанзото нема да ја препознае по 18 години, а камерата сними неверојатна сцена
LIFESTYLE

Жена беше убедена дека шимпанзото нема да ја препознае по 18 години, а камерата сними неверојатна сцена

Законот за користење на животни во експериментални цели не биле секогаш строги како  денес. Шимпанзата честопати била жртва на такви…
Back to top button