Огласи

кафеана

Спасен Силјаноски откри ШТО ДОЖИВЕАЛ во кафеана – популарниот фолкер ја насмеа публиката
Наши ѕвезди

Спасен Силјаноски откри ШТО ДОЖИВЕАЛ во кафеана – популарниот фолкер ја насмеа публиката

Македонскиот фолк-пејач доживеал интересна случка за време на настап во една кафеана. Спасен ја засмеа својата публика со својо најнов…
Тарчуловска СЕ ФАТИ ЗА МИКРОФОН И ЗАПЕА во кафеана – пејачката пресреќна пред својата публика
Наши ѕвезди

Тарчуловска СЕ ФАТИ ЗА МИКРОФОН И ЗАПЕА во кафеана – пејачката пресреќна пред својата публика

Македонската пејачка на големо се враќа на музичката сцена, а публиката е воодушевена. Соња, на радост на нејзините фанови, започна…
Back to top button