катерина шехтанкса

Катерина Шехтанска: „ Се трудам да бидам насмеана, покрај мојата строгост и моментот НЕ ЗНАМ КАЈ ТЕРАМ“
Интервју

Катерина Шехтанска: „ Се трудам да бидам насмеана, покрај мојата строгост и моментот НЕ ЗНАМ КАЈ ТЕРАМ“

Гламур интервју со Катерина Шехтанска Професионално актерка, а приватно мајка и сопруга. Катерина Шехтанска одлично се снаоѓа и во двете…
Back to top button