Огласи

карпа

Јака како карпа, но со срце од свила: И силната жена има право понекогаш да се скрши
MAMA

Јака како карпа, но со срце од свила: И силната жена има право понекогаш да се скрши

Силната жена не е само цврсто тело од челик. Во неа се крие скршено срце, солзи кои многупати минувале низ…
Back to top button