Огласи

карма

Карма: Она што одбиваш да го прифатиш, ќе стане уште поинтензивно
MAMA

Карма: Она што одбиваш да го прифатиш, ќе стане уште поинтензивно

Карма е збор од санкритско потекло и означува акција. Таа е еквивалент на Њутновиот закон кој вели дека „секоја акција…
Back to top button