Огласи

Канал 5

Александра од Канал 5 сите ја знаеме, а ова e нејзината сестра – погледнете колку многу си личат
Наши ѕвезди

Александра од Канал 5 сите ја знаеме, а ова e нејзината сестра – погледнете колку многу си личат

Александра сподели фотографија со нејзината сестра и покажа колку всушност наликуват една на друга. Водителката Александра Пановска Илиевска долги години…
Back to top button