Огласи

кавасаки

Новиот Кавасаки синдром пристигна и кај нас: Две деца заразени
Вирално

Новиот Кавасаки синдром пристигна и кај нас: Две деца заразени

Го има и кај нас.   Две деца во Србија добиле т.н. токсичен шок синдром во текот на инфекцијата коронавирус,…
Back to top button