војна

Милош Биковиќ поради ВОЈНАТА, Русија-Украина, ја загуби улогата во „Белиот лотос“ од HBO
TV

Милош Биковиќ поради ВОЈНАТА, Русија-Украина, ја загуби улогата во „Белиот лотос“ од HBO

Еден од најпопуларните српски актери, Милош Биковиќ, требаше да игра во третата сезона на популарната сесрија „Бел лотос“ на HBO,…
Загреб. 1991.Војната ги раздвои , a 24 години подоцна, ги спои Фејсбук (фото)
Кафе муабет

Загреб. 1991.Војната ги раздвои , a 24 години подоцна, ги спои Фејсбук (фото)

Гледам во мојот прекрасен сопруг додека разговараме за секојдневните работи. Размислувам за тоа колку е добар кон мене, колку сум…
Срцепарателни колажи што го покажуваат контрастот меѓу војната и мирот (фото)
Култура[тор]

Срцепарателни колажи што го покажуваат контрастот меѓу војната и мирот (фото)

Угур Галенкуш, е уметник од Истанбул, кој создава дигитални колажи што ја покажуваат огромна разлика во начинот на живеење во…
Во воените зони ширум светот, 300 бебиња умираат секој ден
LIFESTYLE

Во воените зони ширум светот, 300 бебиња умираат секој ден

Изгладнување, болест и недостаток на хуманитарна помош убива 300 бебиња дневно во воените зони ширум светот, оваа покажува дека губитокот…
Не протестирам, туку се молам да нема граѓанска војна!
Блог

Не протестирам, туку се молам да нема граѓанска војна!

Просто е како гравче… Оние кои беа згрижени овие 10 години, го поддржуваат Скопје 2014 и за нив протестите меѓу…
Back to top button