браќа манаки

Многу овации и аплауз за „Трето Полувреме“ на Браќа Манаки
Култура[тор]

Многу овации и аплауз за „Трето Полувреме“ на Браќа Манаки

Филмот на Дарко Митревски „Трето Полувреме“, кој вчера ја имаше својата премиера на филмскиот фестивал во Битола, Браќа Манаки, беше…
Back to top button