бојадисување

Пегави шарени јајца: Една поинаква техника за бојадисување која ќе ви даде совршен резултат
MAMA

Пегави шарени јајца: Една поинаква техника за бојадисување која ќе ви даде совршен резултат

Претворете ги обичните јајца во вистински мали уметнички дела! Техниката е многу едноставна, па во неа може да учествуваат и…
Темните и нагласени веѓи повеќе не се во мода: Ова е НОВИОТ тренд кој го обожаваат познатите дами
BEAUTY

Темните и нагласени веѓи повеќе не се во мода: Ова е НОВИОТ тренд кој го обожаваат познатите дами

Кога сакате да ја промените бојата на косата и се одлучувате за некоја драстична промена, не смеете да ги занемарите…
Како да ја бојадисаме косата без да одиме на фризер
Коса

Како да ја бојадисаме косата без да одиме на фризер

Бојадисување на косата можете да го напавите и дома, без професионална помош.   Се што треба да направите е да…
Како да изберете совршена боја на косата
Коса

Како да изберете совршена боја на косата

Ако сакате вашата коса да остане сјајна и здрава, треба да внимавате и на бојата, а не само на шампонот…
Back to top button