Бијонце

Бијонсе откри нова фризура! Дали ви се допаѓа?
Коса

Бијонсе откри нова фризура! Дали ви се допаѓа?

Погледнете ја оваа грациозна и преубава фризура на Бијонсе и кажете ни во коментарите дали ви се допаѓа? Доколку сакаме…
Back to top button