Бела Торн

Познатата актерка на Инстаграм ја обвинија дека се дрогира откако ја видеа без шминка
Холивуд

Познатата актерка на Инстаграм ја обвинија дека се дрогира откако ја видеа без шминка

Младата актерка Бела Торн откако објави фотографија на Инстаграм на која нема шминка многумина ја обвинија дека се дрогира. Откако…
Back to top button