бездомник

Младо момче ја подаде раката кон кучето скитник, а тоа легна и почна да плаче (ВИДЕО)
Вирално

Младо момче ја подаде раката кон кучето скитник, а тоа легна и почна да плаче (ВИДЕО)

  Честопати можете да најдете кучиња скитници во големите градови.   Луѓето се ослободуваат од нив како здодевни играчки. Ако…
Тажна приказна: Двајцат се бездомници, но големата другарска љубов им дава надеж
LIFESTYLE

Тажна приказна: Двајцат се бездомници, но големата другарска љубов им дава надеж

Децата кои немаат дом и спијат на улиците, за жал се повеќе и повеќе се присутни, но малкумина го забележуваат…
Некогаш била успешен модел, а сега живее на улица (видео)
LIFESTYLE

Некогаш била успешен модел, а сега живее на улица (видео)

Дина Диче во помладите години беше успешен модел и живееше гламурозен живот, а сега е 42-годишна жена која живее како…
Back to top button