бебеиња

Првите зборови кои мајките им ги кажале на своите бебиња по раѓањето
MAMA

Првите зборови кои мајките им ги кажале на своите бебиња по раѓањето

Да се ​​роди бебе е еден од најинтензивните и волшебни моменти во животот, а повеќето мајки засекогаш ќе ги запомнат…
Ако вашите деца се будат рано, ќе станат успешни и богати, велат научниците
MAMA

Ако вашите деца се будат рано, ќе станат успешни и богати, велат научниците

Ако вашите деца се будат во 6 часот наутро, тие најверојатно ќе станат познати и богати. Според биологот Кристофер Рендлер,…
Мама Клаудија роди шесторка: „Очекувавме само пет”
MAMA

Мама Клаудија роди шесторка: „Очекувавме само пет”

Во Полска се роди шесторка , две момчиња и четири девојчиња, во градот Краков, а од нивниот број беа изненадени…
Back to top button