Баријатриска хирургија

Ова е неговата тајна: Диетата со која Дарко Лазиќ ослабе 62 килограми
Наши ѕвезди

Ова е неговата тајна: Диетата со која Дарко Лазиќ ослабе 62 килограми

Дарко Лазиќ успеа во последниве неколку месеци да ослаби дури 64 килограми, а за неговиот изглед постојано се зборува. Пејачот…
Back to top button