Барбара Јаковлевска

Македонка од Швајцарија си го оствари сонот – за неа сега зборува целиот Балкан, сите ги изненади (видео)
Uncategorized

Македонка од Швајцарија си го оствари сонот – за неа сега зборува целиот Балкан, сите ги изненади (видео)

„Музиката е мојата религија и живеам онака како што како девојка посакував“, вели Барбара Јаковлевска. Македонката што учествуваше во „Никогаш…
Back to top button