баланс

И лошото, но и доброто – се’ ќе помине, важно е да имаме баланс во животот
MAMA

И лошото, но и доброто – се’ ќе помине, важно е да имаме баланс во животот

„И ова ќе помине“ е реченица која ја изговоруваа старите, а сега и ние ја пренесуваме од генерација во генерација.…
„Харизмата на Лила дополнително го прави секој тренинг забавен и уникатен“
Диети

„Харизмата на Лила дополнително го прави секој тренинг забавен и уникатен“

Дипломиран професор по физичка култура, но и долгогодишен фитнес инструктор во Македонија. Многумина го препознаваат како професионалниот фитнес тренер на…
Back to top button