бакнување

Мајчините допири, прегратки и бакнежи го зајакнуваат имунитетот на бебето
MAMA

Мајчините допири, прегратки и бакнежи го зајакнуваат имунитетот на бебето

Мајчините допири и бакнежи им помагаат на бебињата полесно да дишат. Бебињата се смирени и побрзо качуваат тежина, а така…
Швајцарците се бакнуваат три пати во образ, еве што им порачуваат властите за заштита од корона
Нега и здравје

Швајцарците се бакнуваат три пати во образ, еве што им порачуваат властите за заштита од корона

Швајцарците би требало да размислат за ослободување од навиката секојдневно да се поздравуваат бакнувајќи се во образ, изјави денеска министерот…
Back to top button