баварски

Рецепт за вкусни баварски кифлички
MAMA

Рецепт за вкусни баварски кифлички

Испробајте го овој вкусен рецепт за баварски кифлички. Потребни состојки: 20 грама квасец 0,5 л млака вода 4,5 чаши брашно…
Back to top button