аронија

Аронија – билка која докажано го зајакнува имунитетот и ги убива вирусите
BEAUTY

Аронија – билка која докажано го зајакнува имунитетот и ги убива вирусите

Оваа билка потекнува од Северна Америка од каде што дошла и во Европа. Северноамериканските домородци ја користеле аронијата и како…
Оваа билка ги фасцинира и лекарите: Докажано го зајакнува имунитетот и ги уништува сите вируси!
Нега и здравје

Оваа билка ги фасцинира и лекарите: Докажано го зајакнува имунитетот и ги уништува сите вируси!

Лековитите својства на ова растение се неверојатни.   Северноамериканските домородци ја користеле аронијата како храна и лекови. По експлозијата во…
Back to top button