Антониј

Утре им е именден: Што значат имињата Антонио и Антонија?
Хороскоп

Утре им е именден: Што значат имињата Антонио и Антонија?

Оригиналната форма на името е: Antonius. Името има латинско потекло. Значење на името: го означува оној што е од родот на…
Back to top button