аноркесија

Анџелина Џоли со сериозно нарушено здравје: Едвај оди, нездраво слабее, пукнала и психички
Холивуд

Анџелина Џоли со сериозно нарушено здравје: Едвај оди, нездраво слабее, пукнала и психички

Со месеци се пишува за тоа дека Анџелина Џоли е во ужасна состојба. Прво во февруари оваа година американскиот таблоид…
Back to top button