анимиран

Ги воодушеви сопствениците: Овој германски овчар гледаше цртан и почна да го имитира она што го слуша
LIFESTYLE

Ги воодушеви сопствениците: Овој германски овчар гледаше цртан и почна да го имитира она што го слуша

Постојат миленици кои не се одвојуваат од нивните сопственици и оние кои, кога нивните сопственици се окупирани од нешто друго,…
Една од најубавите птици и официјално е исчезната од мапата на светот!
LIFESTYLE

Една од најубавите птици и официјално е исчезната од мапата на светот!

Меѓу осумте видови птици кои изумреле во последните неколку години за жал спаѓа и  убавиот син папагала кој можевме да…
Back to top button