ангола

Stan Douglas: Диско Ангола (6 фотографии)
Култура[тор]

Stan Douglas: Диско Ангола (6 фотографии)

Оваа слика е насловена како „Capoeira 1974“ и се работи за сцена во која што војници од Ангола вежбаат танцување…
Back to top button