Анастасија Иќуруп

Пејачката по навpeдите во „Ѕвездите на Гранд се откажа од шоуто – ШOKAНТНИОТ НАСТАП предизвика бypа од коментари!
Наши ѕвезди

Пејачката по навpeдите во „Ѕвездите на Гранд се откажа од шоуто – ШOKAНТНИОТ НАСТАП предизвика бypа од коментари!

Шармантните пејачки Анастасија Иќуруп и Маја Ѓорѓевиќ настапија во дуел во „Ѕвездите на Гранд“ во провокативни комбинации и направија хаос.…
Back to top button