Амбер алерт

Исчезна мало девојче во Србија, познатите се вклучија во потрагата: Данка ја нема, секоја минута е важна!
Вирално

Исчезна мало девојче во Србија, познатите се вклучија во потрагата: Данка ја нема, секоја минута е важна!

Продолжува потрагата по исчезнатото девојче Двегодишното девојче Данка Илиќ исчезна вчера во приградската населба Бањско во близина на градот Бор…
Back to top button