Амар Исмани

Талат од „Преспав“ скршен од болка се збогуваше со ЕМОТИВНИ ЗБОРОВИ од својот пријател (фото)
Наши ѕвезди

Талат од „Преспав“ скршен од болка се збогуваше со ЕМОТИВНИ ЗБОРОВИ од својот пријател (фото)

Талат од „Преспав“ со емотивна порака за пејачот кој синоќа беше убиен на Пластичарска. Во престрелка која се случи синоќа…
Back to top button