алфа ромео

Соработка помеѓу Alfa и Mazda MX-5!
Престиж

Соработка помеѓу Alfa и Mazda MX-5!

Двете познати фирми решија да се здружат на момент и со размена на идеи и планови, секоја фирма да создаде…
Back to top button