алопеција

Новинарката Цеце добила непристојно прашање од „тетката“ во Завод за вработување
Наши ѕвезди

Новинарката Цеце добила непристојно прашање од „тетката“ во Завод за вработување

Новинарката Цеце Николова отворено зборува за нејзиниот проблем со алопеција со кој се соочува од детството. Се работи за состојба…
Осумгодишни деца ги избричија главите за да го поддржат нивното болно пријателче (фото)
Новости

Осумгодишни деца ги избричија главите за да го поддржат нивното болно пријателче (фото)

Осумгодишниот Лук Нелсон од Оклахома ретко ја напушта куќата без својата капа откако неговата коса му падна. Имено, на ова…
Back to top button