Алесандро Мишел

Жените од целиот свет се луди по новиот парфем од Gucci – Guilty Absolute Pour Femme!
Парфеми

Жените од целиот свет се луди по новиот парфем од Gucci – Guilty Absolute Pour Femme!

Нов парфем наменет за дами кои знаат што сакаат .. Новиот парфем од Gucci- Guilty Absolute Pour Femme е опишан…
Back to top button