албино

Кога ја родила, мајката ја обвиниле дека го изневерила мажот: По 12 години следуваше чудо, нема да ви се верува
Вирално

Кога ја родила, мајката ја обвиниле дека го изневерила мажот: По 12 години следуваше чудо, нема да ви се верува

Девојчињата Асел и Камила Калганова се вистинска сензација во Казахстан и полека но сигурно сестрите стануваат познати и ширум светот.…
Албино сестри го оддушевија светот со нивната извонредна убавина (ФОТО)
LIFESTYLE

Албино сестри го оддушевија светот со нивната извонредна убавина (ФОТО)

Камила има две, а нејзината сестра Асел има 14 години. Но, тие не се единствените деца во семејството; нивниот брат…
Мајка роди едно црномурно и едно албино бебе – мислеше дека не е нејзино
MAMA

Мајка роди едно црномурно и едно албино бебе – мислеше дека не е нејзино

Фотографката Џудит Нвокоча (38) од Нигерија била воодушевена кога родила близнаци во 2016 година, од кои машкото било црномурно, а…
За првпат досега снимена албино панда во дивината
LIFESTYLE

За првпат досега снимена албино панда во дивината

Фотографијата беше направена со помош на инфрацрвена камера во април во Природниот резерват Волонг , околу 2000 метри надморска височина…
Back to top button