акупунктура

Лекување со традиционалната кинеска медицина
Нега и здравје

Лекување со традиционалната кинеска медицина

Од денес, во соработка со Јован Коцев, дипломиран кинезитерапевт и акупунктурист, ќе објавуваме текстови поврзани со традиционалната кинеска медицина и…
Back to top button