адвокат

Градски фаци, убави луѓе -Пристигнуваат честитки за НАЈЕКСТРАВАГАНТНИОТ македонски адвокат, а не му е роденден!
Новости

Градски фаци, убави луѓе -Пристигнуваат честитки за НАЈЕКСТРАВАГАНТНИОТ македонски адвокат, а не му е роденден!

Гласноговорник, остар критичар, понекогаш и бескурпулозен, без влакна на јазикот, адвокатот и колумнист Јанаки Митросвки денеска не ја симна препознатливата…
Back to top button