Ада

Порасна ЌЕРКАТА на Шекеринска: ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА – со една фотографија ГИ ВООДУШЕВИ СИТЕ
Uncategorized

Порасна ЌЕРКАТА на Шекеринска: ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА – со една фотографија ГИ ВООДУШЕВИ СИТЕ

Порасна и ќерката на македонската политичарка, па таа гордо се пфали во каква убавица се претворила. Некогашната премиерка и министерка…
Back to top button