авторитет

Црна – боја на моќта, авторитетот и интелигенцијата
Fashion

Црна – боја на моќта, авторитетот и интелигенцијата

Црната боја никогаш не излегува од мода. Црна јакна и црн фустан најверојатно се парчиња облека која секоја жена ги…
Back to top button